Kategoriler
PANJUR

KARŞIYAKA PANJUR İPİ DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR VE FİYATI

EMEK PANJUR SAĞLAM İŞÇİLİĞİN ADRESİ. ÜRETİM MONTAJ TADİLAT.

1990 yılından bugüne merkez ofisimiz ve imalathanemizin bulunduğu yerdir. Karşıyaka panjur ipi değişimi nasıl yapılır ve fiyatları için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Hizmetimiz devam etmektedir.

Konutlarda yaptığımız uygulamalarda malzeme kalitesi, sağlam montaj ve kullanım kolaylığı vazgeçilmez prensiplerimizdir.

Evinize panjur yaptırmaya karar verdiginiz zaman uzun yıllar boyunca kullanacaksınız. Bunu göz önünde bulundurularak sistemin montajının ve ayarlarının iyi bir şekilde yapılması önem arz eder. 30-35 yıl önce yaptığımız uygulamaların bugün çok verimli çalışması bizi mutlu ediyor. Bizimle bir defa iş yapan müşterilerimizin sonraki işlerinde tekrardan bizi tercih etmesi memnuniyet odaklı çalışmalarımızın neticesi olsa gerek.

Sistemlerin ahşap, pvc ve alüminyum storlu (lamelli) modelleri vardır. Kapı pencere ve balkonlara uygulayabilir. Elektrikli veya manuel (ipli) çalışma tercih edilebilir.

ANTRASİT RENKLİ MANUEL İPLİ PANJUR
ALTINMEŞE RENKLİ MANUEL İPLİ PANJUR

Egekent panjur ve panjur tamiri servisimiz tadilat için davet aldığında, temel olarak ipli modellerinde ip kopması ve elektrikli sistemlerde askı kopması ile karşılamakta. Elektrikli veya manuel sistemleriniz arıza verdiği zaman sisteme müdahale etmeyin. Bu yapacağınız masrafı arttırmaya sebep olur. Bizi arayın cazip fiyatlar ile çözümlerimizi sunalım.

ELEKTRİKLİ KUMANDALI PANJUR MODELİ

Panjur sistemleri dışında sineklik, pvc-alüminyum kapı pencere, balkon küpeşte, merdiven korkuluk, duşakabin ve cambalkon sistemlerinin çoğu kendi üretimimiz olmakla birlikte montaj ve tamirlerinide yapıyoruz.

Call Now Button